A Hot Mompreneur

Mee Goreng Basah Sedap dan Mudah

Assalamualaikum, kali ni Nina nak kongsi resepi mee goreng basah yang sedap dan mudah. Makan sepinggan memang tak cukup gais. Resepi asal dari makcik saya. Saya terlampau gemar dengan mee…

A Hot Mompreneur

Hotel Best di Tawau

Assalamualaikum dan salam 1441H. Rasa macam sekejap je dah tahun baru. Tahun pertama kali  Nina jejakkan kaki di bumi Tawau. Banyak juga yang Nina google, ye la tempat pertama kali…

A Hot Mompreneur

Cara Semak Arah Kiblat

Assalamualaikum dan salam semua, hari ni jom sama-sama ambil peluang untuk semak arah kiblat jam 5.28 petang hari ini (16 Julai 2019) waktu Malaysia, sempena peristiwa Istiwa A’zam, iaitu peristiwa…

A Hot Mompreneur

TIPS SUAMI ISTERI BAHAGIA

Assalamualaikum dan salam Jumaat. Hari ni Nina sebenarnya mode rindu suami, tetiba dapat idea nak share tips. Tips manja-manja je gaiss. Ahaks. Bila jauh, rindu pula. Jadi nak share tips…

A Hot Mompreneur

Tadika Cina untuk Anak

Assalamualaikum dan hai, kebelakangan ni ramai parents yang whatsapp Nina tanya feedback sekolah Cina untuk Amanda dan Maryam, baca di sini , so kali ni Nina nak share progress Amanda…

2
Whatsapp Nina Salleh