The Brightstars

BISNES BERSAMA THE BRIGHTSTARS

Assalamualaikum dan salam sejahtera, hari tu Nina dah share yang bisnes Shaklee bisnes tanpa modal, tapi kali ni Nina nak share kelebihan bisnes bersama The Brightstars (TBS). Dalam banyak-banyak team, kenapa kena pilih untuk bisnes bersama TBS?

Nina sendiri akan invest untuk mempelajari tekni berkesan dan akan mengajarkan kepada team TBS

TESTIMONI BISNES BERSAMA THE BRIGHTSTARS

Jom tengok kejayaan mereka yang dah berjaya mengubah mimpi jadi kenyataan dengan bisnes bersama TBS. Bukan cerita rekaan tapi ‘proven success story‘. Kejayaan demi kejayaan, ibu tunggal, doktor, cikgu, jurutera, pelbagai bidang tapi dengan misi yang sama. Demi kebahagiaan orang tersayang dan untuk memberi erti dalam kehidupan insan lain.

KELEBIHAN BISNES BERSAMA THE BRIGHTSTARS

1.BONUS BULANAN YANG DIKREDITKAN KE DALAM AKAUN

Setiap 14hb, team bisnes bersama TBS akan dikreditkan jumlah bonus bulanan mengikut jumlah jualan bulanan, yang diambil kira bermula 1 hingga 30 haribulan (atau hari terakhir setiap bulan)

JumlaH bonus bulanan salah seorang ahli The Brightstars

2. PELUANG BERCUTI SECARA PERCUMA

Walaupun bisnes ni sangat mudah dan tanpa modal, terlampau banyak sangat peluang yang terhidang di depan mata. Antaranya peluang bercuti dalam dan luar negara,’top to toe‘ tajaan Shaklee.

2016/2017, seawal tahun pertama ditubuhkan, team The Brightstars telah layak mengikuti percutian menaiki Libra cruise
2017/2018, team the Brightstars layak mengelilingi negara Eropah dengan menaiki kapal terbersar di dunia, Symphony of the Seas
Sight seeing ketika mengikuti percutian percuma, ditaja berserta duit poket
Pengalaman memetik anggur, semua secara percuma
2017/2018 The Brightstars layak mengikuti regional trip ke Bangkok
Mengabadikan kenangan bersama

3. PERJUMPAAN SEBAGAI SATU KELUARGA

TBS get together event

Dalam The Brighstars, kami menerapkan hubungan yang bukan sahaj sebagai team bisnes, tapi ahli keluarga yang ini maju bersama, saling bantu membentu dan saling menolek untuk lebih dekat kepada impian masing-masing. Ada kala kami akan berjuma bagi mengeratkan hubungan dan bercerita perihal yang mendekatkan hubungan kami.

4. KELAS SECARA OFFLINE

Perjumpaan offline untuk memajukan bisnes juga akan diadakan secara berkala.

The Brightstars bersama Master Hajjah Salwa yang telah berkecimpung dalam bisnes Shaklee lebih 20 tahun, masih sihat dan kuat, Vivix tak tinggal tu hehe

Namun, seandainya ada kekangan untuk berjumpa secara offline, kelas online dan kumpulan sokongan sangat melimpah ruah di sini. Jangan risau, anda bakal berjaya bersama kami.

BAGAIMANA BISNES BERSAMA THE BRIGHTSTARS MEMBANTU ANDA?

Sebenarnya bisnes bersama TBS ni semua atas talian, kalau ikutkan semua boleh berjaya walau pelusuk mana asalkan ada sambungan dengan ada internet dan handphone sahaja. Zaman sekarang siapa je tak ada handphone kan? Rakyat Malaysia bukan saja ada Facebook, malah Tik Tok pun ada kan. Hihi. Nina pelik juga kalau main Tik Tok boleh belajar, tapi kalau nak tukar untuk buat duit, banyak pulak alasan.

Apa kata dari buat tTik Tok, kita tukar buat duit. Apa kata dari kita suka meminjam, kita ubah habit tu kepada buat duit. Dari sesaja duk jadi stalker, apa kata kita tukar kepada cari customer dan bina bisnes sendiri?

Tak reti berniaga bukan lagi alasan, bawa kekuatan mental dan semangat untuk berjaya,TBS dari pelbagai latar belakang perkerjaan
Produk marketing dalam bentuk poster, boleh digunakan untuk setiap ahli TBS

Produk pemasaran dalam bentuk video di Youtube channel TBS
Super upline untuk TBS yang sentiasa ada untuk memberi tips dan tunjuk ajar. Rich Young Group (Master Dr Hasifah0, D Alfateh Empire (Master Nor Farhana0, Surijunior (Master Farihah), S2U Families (Master Iffah)
Online coaching di group whatsapp dan telegram serta Facebook

CARA UNTUK MEMULAKAN BISNES SHAKLEE DENGAN MUDAH

  1. DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Langkah pertama untuk memulakan bisnes Shaklee dengan mudah ialah, daftar sebagai ahli Shaklee.

Daftar di sini ,lengkapkan detail nama, alamat, nombor telefon dan email, kemudian whatsapp Nina di butang sebelah kanan screen anda untuk langkah seterusnya.

Lengkapkan detail diri sendiri tau, bukan mak, ayah, kakak, atau adik beradik lain. Sebab? Banyak sebab. Antaranya bisnes Shaklee ni boleh diwarisi, jadi bayangkan kesusahan akan datang jika kita menggunakan nama orang lain untuk berbines.

Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM65 dan anda akan dibekalkan dengan kit bisnes lengkap.

Kit bisnes yang lengkap

Walau bagaimanapun, anda juga akan diserap ke dalam group sokongan di whatsapp dan Facebook serta Telegram.

Group sokongan bisnes

Serta dapat mengikuti kelas marketing dan kelas nutrisi yang disediakan oleh ahli yang telah dilatih, yang dipelajari dari ahli Nutrisi yang bertauliah.

Kelas produk yang dijalankan oleh team kami

2. MEMBUAT BELIAN SEHINGGA 200UV

Seperti yang Nina share di sini, setiap produk terdapat mata ganjaran (uv) tertentu. Setiap pembelian 200uv mendapat keahlain percuma kepada setiap yang membeli, tak kira nak join bisnes atau tidak. Setiap yang berdaftar akan mendapat kelebihan untuk memasuki laman web Shaklee dan memuat turun pelbagai info dan membuat belian secara online.

Website Shaklee perlu diakses dengan ID dan password
ESP memberi nilai mata ganjaran berbeza dengan Vitamin C dan seterusnya.

Untuk membuat pembelian dengan 200uv, terus whatsapp Nina dan Nina akan bantu serta guide tentang produk kesihatan dan kecantikan yang terbaik untuk anda.

KELEBIHAN MEMULAKAN BISNES SHAKLEE DENGAN MUDAH BERSAMA THE BRIGHTSTARS

Sejak 2016, kami telah menghasilkan lebih 20 orang penerima bonus 4 angka, jangan lepaskan peluang untuk memulakan langkah anda hari ini

By Nina Salleh,

A mompreneur, Shaklee user&business builder,

Founder of The Brightstars

Tags:

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh