The Brightstars

BISNES TANPA MODAL

SUSUR GALUR BISNES SHAKLEE

Assalamualaikum, selamat hari Selasa! Selamat berkerja kepada yang kerja, tapi best kan sebab esok cuti. Nina ada berita lagi best iaitu Nina nak buka peluang bisnes tanpa modal bersama TBS. Hee.

Alhamdulillah sebab masih diberi peluang untuk mengusahakan The Brightstars (TBS) dari rumah dan secara spesifik, di hujung jari. TBS pun dah semakin besar. Ini ialah tahun kedua Nina bersama TBS. Dan kali ni, Nina buka peluang bisnes tanpa modal, terbuka untuk semua yang berminat jana pendapatan yang besar dan infiniti!
Dalam keluarga besar Shaklee, susur galur TBS adalah dari
  • Wonder&Great (W&G) diasaskan oleh bekas pegawai farmasi kerjaan, Master Norsyaheera
  • Rich Young Group (RYG) diasakan oleh bekas pegawai perubatan Master Hasifah
  • D’Al Fateh Empire (DAE) oleh Master Norfarhana
  • Surijunior oleh Presidential Master Farihah
  • S2U families oleh Master Firdhaus dan Master Iffah

Ini adalah upline kepada TBS, mak nenek dan seterusnya, rata-rata memang dah stabil dengan income RM20,000-RM300,000 hehehe. Betul, Nina tak tipu, jadi jangan tanya ‘how much money you can make with Shaklee,its unlimited!’

PELUANG BISNES TANPA MODAL

Bisnes tanpa modal bersama TBS, sebagai agen dropship untuk produk kesihatan dan kecantikan,BUKAN dropship biasa tau! Nina akan share kelebihan bisnes tanpa modal bersama TBS. Tak perlu buat stok apatah lai buat loan. Yang paling penting, bisnes ni boleh diwarisi.
Bersama RYG Awesome, keluarga besar kami

KELEBIHAN BISNES TANPA MODAL BERSAMA THE BRIGHTSTARS

Alhamdulillah, dalam masa setahun, sale kami telah mencecah RM500 ribu walaupun Nina mulakan bisnes ni tanpa modal. Pendapatan terkumpul hampir RM100ribu yang dibayar oleh company dikreditkan dalam akaun, itu belum masuk untung runcit. Semuanya tanpa modal. Sepanjang itu juga Nina masih diberi rezeki untuk tak lepas dari bayar hutang peribadi yang Nina dah buat masa kerja kerajaan dulu, apa yang Nina sangat sesali. Tapi nasi dah jad bubur, hutang wajib dibayar. Masih kerja kerajaan atau sudah berhenti kerja tak mengubah kewajipan kita untuk membayar hutang.

BONUS STATEMENT

Payslip Shaklee

 

Bisnes tanpa modal ni bukan biasa-biasa tau, siap dapat slip bonus. Dalam ni kita akan dapat lihat ‘performance team’, jumlah jualan keseluruhan dan jumlah bayaran yang kita akan terima berdasarkan ‘sale’ kita setiap bulan. Jangan main-main tau, slip ni boleh digunakan untuk membeli hartanah atau kereta.
Surirumah beli kereta dengan Payslip Shaklee
Master Hasifah di kawasan rumah downlines beliau yang membeli rumah dengan payslip Shaklee.

 

Slip ni dah macam kerja makan gaji, macam biasa, nak submit loan untuk beli hartanah, cuma perlu cantikkan slip ni sehingga 6 bulan dan boleh submit pada bank. Jadi walaupun tak kerja makan gaji, melalui bisnes tanpa modal bersama TBS, anda berpeluang untuk memiliki hartanah sendiri.

KEUNTUNGAN BERDASARKAN MATA GANJARAN

 Untuk setiap produk, terdapat mata ganjaran yang telah ditetapkan, bagi setiap mata ganjaran terkumpul, bonus akan diberikan mengikut peratus tertentu.
Setiap item ada mata ganjaran tertentu termasuk Age Defense Moisturizer ni hehe

 

Sebagai contoh untuk sebotol produk A, mata ganjaran ialah 20 mata, katalah terjual 10 botol, kita akan dapat 200 mata dan layak untuk dapat bonus bulanan yang akan dikreditkan dalam akaun dan dikira berdsarakan mata ganjaran terkumpul.
Setiap mata ganjaran akan mendapat peratus tertentu

KEUNTUNGAN DARI JUALAN RUNCIT

Setiap ahli yang berdaftar bersama TBS untuk memulakan bisnes tanpa modal, akan layak untuk mendapatkan harga produk pada harga ahli. Sebagai contoh, sebotol produk A harga ahli RM40, manakala harga jual yang ditetapkan ialah RM56 maka RM16 ialah untung runcit untuk setiap botol produk A yang terjual.

Setiap produk mempunyai harga ahli dan harga jual yang berbeza, memberikan untung runcit kepada kita

Cuba kira kalau 10 botol produk A terjual? RM160! Berbaloi tak bisnes bersama TBS?

MISI UNTUK BANTU ORANG

Sekarang, tiba masa untuk TBS melebarkan sayap dan menjalankan misi mengajar dan mengajak mereka yang memerlukan, untuk ubah masa depan, bantu kami untuk panjangkan misi ini, bantu lebih ramai yang memerlukan.

Masa depan mereka bergantung kepada tindakan kita hari ini

Sebab Nina pun ada anak, macam mana masa depan anak-anak, itu lah yang kita kena risau dan kerja lebih kuat😪

Anak-anak, berapa saving kita untuk anak setiap bulan?
Hutang, berapa baki gaji kita tinggal setelah bayar hutang?
Rumah, berapa lama lagi kita ingin menyewa di bumi sendiri?
Ada impian yang ingin dicapai, bersama TBS kita selangkah mendekati impian kita.

BISNES YANG AKAN MENGUBAH HIDUP ANDA

Hari ini.
Saat ini.
Waktu ini.
Buka mata dan minda kita, tekadkan keazaman kerana kita hidup bukan selamanya..
Ada yang akan kita tinggalkan, tapi apakah kita akan mewarisi hutang kepada anak-anak kita atau mempersiapkan mereka menghadapi masa depan yang mencabar?

BISNES YANG BOLEH DIWARISI

Satu-satunya bisnes tanpa modal yang boleh diwarisi untuk legasi keluarga. Bisnes ini boleh diwariskan untuk anak cucu dan keturunan kita. Kerja kuat hari ini untuk masa depan yang tersayang.
Bersama TBS, ada mentor dan sistem yang jelas, ilmu yang akan diberikan dari masa ke masa membuatkan anda akan sentiasa dilengkapi dengan pengetahuan dari segi produk dan juga ‘soft skills’.

BERTINDAK SEKARANG!

Mulakan dengan menjadi sebahagian daripada kami di TBS dan nikmati peluang untuk memulakan bisnes tanpa modal.
Ini bukan skim cepat kaya
❗️USAHA ANDA PENENTU BONUS DAN INCOME ANDA
Tindakan anda hari ini mampu mengubah masa depan anda.
Melalui peluang bisnes tanpa modal, TBS akan guide dan bantu awak.
Pastikan anda seorang yang betul-betul nak kaya dan berjaya dunia dan akhirat.
TBS  akan bantu dan tunjuk ajar, tapi anda yang menggerakkannya.
Jangan tunggu lama-lama.
Apa yang anda boleh dapat dengan menyertai bisnes tanpa modal TBS
By Nina Salleh
A hot mompreneur
Founder of The Brightstars

One thought

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh