A Hot Mompreneur, The Brightstars

TESTIMONI SET MENGANDUNG SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sambil tunggu kat KLIA baru landing dari Dubai pukul 9.45 malam tadi, boleh la Nina update blog alang-alang dah jet-lagged ni😁

Kali ni Nina nak share testimoni set mengandung Shaklee. Sebenarnya lebih kepada share pengalaman Nina sendiri.

Dah ada 3 anak, anak 2 dan anak 3, memang Nina pilih set mengandung Shaklee untuk kesihatan Nina dan bayi, masa anak pertama tak sempat kenal Shaklee lagi. Sebab Nina sendiri rasa effect tu, jadi Nina nak share supaya lebih ramai ibu mengandung dapat rasa effect yang sama.

Kenangan mengandung anak pertama, siap buat photoshoot

SIMPUL BIAWAK TAK MENYERANG

Bagi Nina, banyak sangat beza bila Nina pilih set mengandung Shaklee. Kalau masa anak pertama, cramp kaki atau simpul biawak kerap sangat menyerang lagi-lagi bila dah trimester kedua dan ketiga, hampir setiap malam. Tapi bila Nina amalkan set mengandung Shaklee, Alhamdulillah, tak ada cramp dah. Cramp kaki kalau ibu mengandung memang buat rasa seram sejuk nak tidur sebab kalau kena serang sakit gileeee😂

SEMBELIT DAPAT DIATASI

Siapa ibu mengandung ada masalah sembelit? Ya, masalah sembelit tu biasa, perubahan fisiologi pada badan ibu mengandung menyebabkan otot akan lebih rilex.

Kenangan mengandung anak kedua

Kalau masa sembelit tu memang rasa takut nak membuang, kang terberanak😆

Bersyukur sangat dapat kenal set mengandung Shaklee. Testimoni set hamil Shaklee Nina sendiri, Nina dah tak sembelit waktu mengandung. Membuang dengan lancar saja.

TIADA STRETCHMARK

Gambar kredit Google Image

Sebenarnya sebelum mengandung, Nina paling takut sangat masalah ni. Seram! Bayangkan dari perut yang tak ada parut apa-apa, tapi bila mengandung, boleh dapat parut macam gambar atas tu.

Dengan gatal, tak selesa, siapa je mampu tahan kan. Nina pun sama, memang faham sangat perasaan gatal perut tu. Bila Nina amalkan set mengandung Shaklee, masalah ni dapat diatasi.

Seronok kan? Bagi Nina, paling happy bila tengok perut sendiri tanpa parut lepas bersalin😁

Its a big deal for me. Sebab tu sanggup melabur untuk set mengandung Shaklee.

RISIKO PENYAKIT KENCING MANIS KETIKA MENGANDUNG DAPAT DIKURANGKAN

Bagi ibu yang menjalani pemeriksaan di klinik kesihatan kerajaan, semua ibu mengandung perlu minum air gula untuk pemeriksaan tahap gula dalam darah bagi mengesan penyakit kencing manis sewaktu mengandung (Gestational Diabetis Mellitus-GDM)

Sewaktu anak pertama dan kedua, Nina berjaya skip dari minum air gula. Tapi masa anak ketiga, perlu minum juga sebab kenaikan berat badan mendadak untuk minggu tersebut.

Sempat minum 1 kali, sebab minggu seterusnya dah bersalin, legaaaaa sangat sebab kalau tak kena ulang minum lagi lepas 2 minggu. Hahaha. Tapi Alhamdulillah, memang paras gula Nina pada tahap normal.

Bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan

Setakat ni, tu je kot yang Nina boleh kongsikan tentang testimoni set mengandung Shaklee.

Boleh baca sini untuk info tentang set mengandung Shaklee yang Nina amalkan sepanjang mengandung dan Nina sambung

Kenangan mengandung anak ketiga

dengan set pantang lepas bersalin😁

Berminat untuk mencuba produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan Shaklee, boleh whatsapp Nina. Kena cuba baru dapat kesan yang best serius tak tipu!

Nina Salleh

Mompreneur,

Pengguna dan pengedar Shaklee,

Founder of the Brightstars

Tags:

3 thoughts

  • Hello. I see that you don’t update your website too often. I know that writing posts is boring and time consuming.
    But did you know that there is a tool that allows you
    to create new posts using existing content (from article directories or other blogs from your niche)?
    And it does it very well. The new posts are high
    quality and pass the copyscape test. Search in google and try: miftolo’s tools

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh