A Hot Mompreneur

KEMATIAN ITU SATU KEPASTIAN

Salam 14 Ramadan. Hari ini belum habis kesedihan atas pemergian founder kosmetik Dnars, kita dikejutkan lagi dengan berita kematian Adamdidam, bapa saudara kepada Fatimah thefamily.uk . Allahu Akbar, kematian itu…

A Hot Mompreneur

5 TIPS PUASA IBU MENYUSU

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terasa nak share tips puasa untuk ibu menyusu. Tapi sebenarnya, sesuai untuk semua pun hehe. Tinggal lagi 2 minggu untuk kita menyambut kedatangan bulan mulia penuh…

A Hot Mompreneur

TIPS PILIH COLLAGEN YANG BERKESAN

Hai, lama tak update sebab busy, tambahan pula dengan closing team The Brightstars untuk cycle 2018/2019, so bulan April ni bermula lah cycle business yang baru, 2019/2020, kiranya cycle business…

A Hot Mompreneur

HAPPY 5TH BIRTHDAY, MY FIRST BORN

Assalamualaikum, and salam sejahtera dear all. Today my first born turned 5 years old. How time flies. Happy birthday Amanda Imani. No celebration as mom decided we will throw a…

A Hot Mompreneur

LUNCH MURAH DI SECRET RECIPE

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Nina nak share pasal menu murah di Secret Recipe yang Nina pun baru hari ni. Biasanya kalau datang makan sini pun sebab Abah ajak, kalau Abah…

A Hot Mompreneur

HOW I MET MY HUSBAND

Salam semua! Hari ni nak cerita ni, sebab ramai yang tanya, ‘how I met my husband’ , my better half. Biasala kan, kalau kawan yang kenal lama, dari tingkatan 1,…

Whatsapp Nina Salleh