The Brightstars

CABARAN KULIT CANTIK 15 HARI

Hi, Assalamualaikum. Sedar tak sedar lagi 14 hari kita akan beraya kan. InsyaALLAH, kalau panjang umur dan diizinkan ALLAH swt. Baju raya dah setel? Kuih raya? Menu raya? Jalan-jalan raya?…

The Brightstars

Assalamualaikum dan salam sejahtera, hari tu Nina dah share yang bisnes Shaklee bisnes tanpa modal, tapi kali ni Nina nak share kelebihan bisnes bersama The Brightstars (TBS). Dalam banyak-banyak team, kenapa kena pilih untuk bisnes bersama TBS?

TESTIMONI BISNES BERSAMA THE BRIGHTSTARS
Jom tengok kejayaan mereka yang dah berjaya mengubah mimpi jadi kenyataan dengan bisnes bersama TBS. Bukan cerita rekaan tapi ‘proven success story’. Kejayaan demi kejayaan, ibu tunggal, doktor, cikgu, jurutera, pelbagai bidang tapi dengan misi yang sama. Demi kebahagiaan orang tersayang dan untuk memberi erti dalam kehidupan insan lain.

KELEBIHAN BISNES BERSAMA THE BRIGHTSTARS
1.BONUS BULANAN YANG DIKREDITKAN KE DALAM AKAUN
Setiap 14hb, team bisnes bersama TBS akan dikreditkan jumlah bonus bulanan mengikut jumlah jualan bulanan, yang diambil kira bermula 1 hingga 30 haribulan (atau hari terakhir setiap bulan)

2. PELUANG BERCUTI SECARA PERCUMA
Walaupun bisnes ni sangat mudah dan tanpa modal, terlampau banyak sangat peluang yang terhidang di depan mata. Antaranya peluang bercuti dalam dan luar negara,’top to toe’ tajaan Shaklee.

3. PERJUMPAAN SEBAGAI SATU KELUARGA

Dalam The Brighstars, kami menerapkan hubungan yang bukan sahaj sebagai team bisnes, tapi ahli keluarga yang ini maju bersama, saling bantu membentu dan saling menolek untuk lebih dekat kepada impian masing-masing. Ada kala kami akan berjuma bagi mengeratkan hubungan dan bercerita perihal yang mendekatkan hubungan kami.

4. KELAS SECARA OFFLINE
Perjumpaan offline untuk memajukan bisnes juga akan diadakan secara berkala.

Namun, seandainya ada kekangan untuk berjumpa secara offline, kelas online dan kumpulan sokongan sangat melimpah ruah di sini. Jangan risau, anda bakal berjaya bersama kami.

BAGAIMANA BISNES BERSAMA THE BRIGHTSTARS MEMBANTU ANDA?
Sebenarnya bisnes bersama TBS ni semua atas talian, kalau ikutkan semua boleh berjaya walau pelusuk mana asalkan ada sambungan dengan ada internet dan handphone sahaja. Zaman sekarang siapa je tak ada handphone kan? Rakyat Malaysia bukan saja ada Facebook, malah Tik Tok pun ada kan. Hihi. Nina pelik juga kalau main Tik Tok boleh belajar, tapi kalau nak tukar untuk buat duit, banyak pulak alasan.
Apa kata dari buat tTik Tok, kita tukar buat duit. Apa kata dari kita suka meminjam, kita ubah habit tu kepada buat duit. Dari sesaja duk jadi stalker, apa kata kita tukar kepada cari customer dan bina bisnes sendiri?

CARA UNTUK MEMULAKAN BISNES SHAKLEE DENGAN MUDAH

DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Langkah pertama untuk memulakan bisnes Shaklee dengan mudah ialah, daftar sebagai ahli Shaklee.
Daftar di sini ,lengkapkan detail nama, alamat, nombor telefon dan email, kemudian whatsapp Nina di butang sebelah kanan screen anda untuk langkah seterusnya.
Lengkapkan detail diri sendiri tau, bukan mak, ayah, kakak, atau adik beradik lain. Sebab? Banyak sebab. Antaranya bisnes Shaklee ni boleh diwarisi, jadi bayangkan kesusahan akan datang jika kita menggunakan nama orang lain untuk berbines.
Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM65 dan anda akan dibekalkan dengan kit bisnes lengkap.

Walau bagaimanapun, anda juga akan diserap ke dalam group sokongan di whatsapp dan Facebook serta Telegram.

Serta dapat mengikuti kelas marketing dan kelas nutrisi yang disediakan oleh ahli yang telah dilatih, yang dipelajari dari ahli Nutrisi yang bertauliah.

2. MEMBUAT BELIAN SEHINGGA 200UV
Seperti yang Nina share di sini, setiap produk terdapat mata ganjaran (uv) tertentu. Setiap pembelian 200uv mendapat keahlain percuma kepada setiap yang membeli, tak kira nak join bisnes atau tidak. Setiap yang berdaftar akan mendapat kelebihan untuk memasuki laman web Shaklee dan memuat turun pelbagai info dan membuat belian secara online.

Untuk membuat pembelian dengan 200uv, terus whatsapp Nina dan Nina akan bantu serta guide tentang produk kesihatan dan kecantikan yang terbaik untuk anda.

KELEBIHAN MEMULAKAN BISNES SHAKLEE DENGAN MUDAH BERSAMA THE BRIGHTSTARS

By Nina Salleh,
A mompreneur, Shaklee user&business builder,
Founder of The Brightstars

BISNES BERSAMA THE BRIGHTSTARS

The Brightstars

PROMOSI YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Assalamualaikum dan hi semua, Nina nak share berita baik sangat ni, iaitu promosi Youth Skincare Shaklee yang sedang berlangsung HARI INI. Kalau belum tahu pasal Youth Skincare, hari ni korang…

The Brightstars

PROMOSI KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA

Assalamualaikum aunty dan uncle jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi keahlian Shaklee secara percuma tau, bermula hari ni sampai 28 Februari nanti. Gambar Eisyal sebab Eisyal dah satu tahun hehe….

The Brightstars

BISNES TANPA MODAL

SUSUR GALUR BISNES SHAKLEE Assalamualaikum, selamat hari Selasa! Selamat berkerja kepada yang kerja, tapi best kan sebab esok cuti. Nina ada berita lagi best iaitu Nina nak buka peluang bisnes…

1
The Brightstars

JAWATAN KOSONG KERJA DARI RUMAH

Assalamualaikum dan salam 1 November! Alhamdulillah dah masuk bulan November. Akhirnya, Nina dah boleh buka jawatan kosong kerja dari rumah secara part time. Perkara paling bahagia apabila boleh berkongsi rezeki….

Whatsapp Nina Salleh