Penyakit SLE dan Vivix Shaklee

Assalamulaikum dan salam sejahtera, Nina nak share kisah SLE dan Vivix Shaklee hari ini. Sewaktu di J&T untuk post barang tempoh hari, seperti biasa Nina  akan susun dulu item yang…

Read More »

PENGALAMAN MELAWAN ENDOMETRIOSIS

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sebenarnya dah lama nak share kisah ni tapi asyik duk bertangguh lagi, part nak masukkan gambar tu bercinta juga la. Hehe. Tapi sebab kisah ni, mungkin…

Read More »

Shaklee Global Conference 2019 di Las Vegas

Assalamualaikum dan salam Jumaat. Alhamdulillah, tamat sudah acara tahunan gilang gemilang, penuh informasi dan sangat memberi inspirasi untuk keluarga besar Shaklee, iaitu Shaklee Global Conference yang bertempat di Caesars Palace,…

Read More »

DISKAUN HEBAT PRODUK SHAKLEE TERPILIH

Assalamualaikum dan Hai, Nina nak buat quick update untuk promosi diskaun hebat produk Shaklee yang terpilih. Dan jangan risau, boleh order terus dengan cara klik link yang akan Nina sediakan…

Read More »

YOUTH HYDRATING AND PURIFYING MASK

Assalamualaikum, salam satu Jun, beberapa hari lagi nak raya kan. Kulit raya dah ready ke? Hehe. Haip, siapa kata tak sempat? Dalam masa 3 hari pun boleh dapat perubahan kulit…

Read More »

KITARAN HAID TERGANGGU

Assalamualaikum, dan Salam Jumaat, sempena dah penghujung Ramadhan, Nina nak share hot topic di kalangan wanita. Iya la, lelaki mana pulak ada kitaran haid kan? Sebenarnya, Nina salah seorang mempunyai…

Read More »

CABARAN KULIT CANTIK 15 HARI

Hi, Assalamualaikum. Sedar tak sedar lagi 14 hari kita akan beraya kan. InsyaALLAH, kalau panjang umur dan diizinkan ALLAH swt. Baju raya dah setel? Kuih raya? Menu raya? Jalan-jalan raya?…

Read More »

TIPS PILIH COLLAGEN YANG BERKESAN

Hai, lama tak update sebab busy, tambahan pula dengan closing team The Brightstars untuk cycle 2018/2019, so bulan April ni bermula lah cycle business yang baru, 2019/2020, kiranya cycle business…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh