Live a Healthy Life with The Brightstars

DISKAUN HEBAT PRODUK SHAKLEE TERPILIH

Assalamualaikum dan Hai, Nina nak buat quick update untuk promosi diskaun hebat produk Shaklee yang terpilih. Dan jangan risau, boleh order terus dengan cara klik link yang akan Nina sediakan di bawah produk nanti. Promosi ni adalah untuk star produk dari Shaklee, yang mana produk yang paling ramai orang order di Shaklee, yang paling mendapat sambutan dan paling mengubah kehidupan ramai.

DISKAUN HEBAT PRODUK SHAKLEE TERPILIH

Kejutan dari pihak Shaklee, yang setiap produk terpilih ni dapat dibeli dengan harga jimat 10%, bermakna penjimatan sehingga Rm300 untuk pembelian produk ni.

PROMOSI MASA TERHAD STAR PRODUK SHAKLEE

Ini adalah produk Shaklee terpilih yang akan dapat diskaun 10% bermula hari ini hingga 26 Jun 2019! Diskaun sehingga RM300 berserta cash rebate, dapatkan hari ini. Produk dengan promosi terhad ini sangat sesuai untuk :

  • Selalu penat dan letih
  • Kulit yang kusam
  • Selalu demam, selesema dan mudah dijangkiti penyakit
  • Mereka yang ingin menurunkan berat badan
  • Suami isteri yang ingin ikhtiar untuk dapatkan zuriat
  • Sembuhkan luka dengan cepat
  • Untuk kesihatan jantung
  • Sakit sendi, sakit-sakit badan dan sakit belakang
  • Ibu yang menyusu bayi
  • Ibu mengandung yang ingin dapat nutrisi yang cukup untuk ibu dan bayi
  • Ibu berpantang yang ingin berpantang dengan bertenaga dan dapat beri nutrisi lengkap untuk bayi melalui susu ibu

Pembelian pada harga diskaun boleh dibuat dengan menekan pautan di bawah:

1. Beli VIVIX promo di sini

Bahan utama telah diuji secara klinikal untuk memberi kesihatan dari peringkat sel

Minuman botani dari anggur muscadine dan 3 lagi tumbuhan yang kaya dengan polifenol.

(Harga biasa RM950, harga promo menjadi RM855 untuk 2 botol, penjimatan RM95!)

Telomere pada DNA, semakin berkurang semakin terdedah badan seseorang terhadap penyakit

Whatsapp Nina, 0123114040 segera untuk mendapatkan Vivix pada harga RM684 dengan penjimatan sehingga RM350 untuk masa terhad, 

2.Beli CoQtrol promo di sini

coQtrol membekalkan coenzyme Q10, nutrisi penting untuk kesihatan jantung

CoQtrol juga memberikan tenaga dan diuji secara klinikal, dapat memberi kesan yang baik untuk sistem pembiakan lelaki dan wanita. Untuk mereka yang nak ikhitiar dapatkan zuriat, cuba amalkan coQtrol secara konsisten.

3. Beli Nutriferon promo di sini

Nutriferon dengan properti antiviral dan antibacterial dengan formula dari sumber semulajadi

4. Beli ESP promo di sini

Tips pilih sumber protein yang betul

Ramai yang dah rasa kehebatan protein powder Shaklee yang telah berada di pasaran sejak 58 tahun yang lalu! tak pelik lah sebab protein dari sumber yang terbaik, memberi kesihatan yang lebih baik. Siapa taknak sihat kan? Jom grab hari ni untuk dapatkan harga promo.

5. Beli DTX Complex promo di sini

Salah satu detox agent yang penting, DTX complex membantu pengahasilan sel hati yang lebih sihat

\\

6. Beli Ostematrix promo di sini

Kalsium adalah nutrisi penting untuk tulang dan otot. Kekurangan kalsium boleh menyebabkan kekjangan otot yang biasa berlaku pada ahli suka dan ibu hamil, kerana banyak kalsium diperlukan untuk pergerakan otot manakala pada ibu hamil, kalsium digunakan untuk pembentukan tulang bayi. Gejala ini dapat dielakkan dengan pengambilan 3 biji Ostematrix setiap hari.

Nisbah 1 biji ostematrix berbanding susu tinggi kalsium (bukan tinggi gula) dan badam
Wanita sangat biasa dengan tulang rapuh kerana banyak kekurangan kalsium berlaku akibat kitaran haid, proses mengandung dan menyusukan bayi.

Jom dapatkan item promosi pada hari ini. WHATSAPP NINA UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Tags:

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh