The Brightstars

JAWATAN KOSONG KERJA DARI RUMAH

Assalamualaikum dan salam 1 November! Alhamdulillah dah masuk bulan November. Akhirnya, Nina dah boleh buka jawatan kosong kerja dari rumah secara part time. Perkara paling bahagia apabila boleh berkongsi rezeki. Melalui Shaklee, Nina boleh bantu orang untuk jana income lebih, dan melalui Shaklee juga Nina boleh kongsi rezeki. Ini juga petanda MY BUSINESS HAS EXPANDED. Hehe. Hari ni semua staf dah dapat tugas masing-masing.

Kenangan di Marina Bay Restaurant, Barcelona ketika mengikuti trip percuma tajaan penuh oleh Shaklee

Perniagaan Shaklee yang Nina bina pada tahun 2016, bermodalkan RM79 tak pernah terfikir untuk buka jawatan kosong kerja dari rumah kepada orang lain. Ya, perniagaan Shaklee memang boleh pergi jauh. Ia adalah real business. Real people. Real products. Tapi sebab sistem online, kita tak perlu buat stock, hanya beli barang bila ada pelanggan untuk beli dari kita.

Kenangan terima award New Rank Achievement di Shaklee National Convention 2017

Kita juga tak perlu bersusah-susah untuk keluar masuk makmal untuk buat kajian produk, itu kelebihan bina perniagaan dengan Shaklee.

Produk supplement kecantikan dan kesihatan semua adalah lulus KKM, selamat dan terbukti berkesan. Boleh cek di sini.

THE BRIGHTSTARS HAS EXPANDED!

Dulu sale bulan kedua RM10,000 tapi sekarang, team The Brightstars sudah membesar. Kami dah ada agent di setiap negeri di Malaysia, sale bulanan kami dah cecah RM100,000. Bayangkan dengan modal RM79.50, Nina pun tak terfikir untuk gajikan staf yang akan berkerja secara part time, apatah lagi untuk buka jawatan kosong kerja dari rumah😁

Bermula dengan Nina seorang, kini kami dah ada berkembang, mempunyai agent hampir setiap negeri

Bangga dengan pencapaian team The Brightstars. Setiap kami, ada cerita di sebaliknya yang buatkan kami kuat. Kami juga berusaha untuk bantu lebih ramai yang nak jana pendapatan melalui perniagaan Shaklee.

ASALKAN LEPAS DUIT BELANJA ANAK

Bukan seorang, tapi 3 orang staf baru daripada berpuluh yang dah whatsapp, PM di Facebook dan DM di Instagram Nina. Nina sebenarnya tak pandai say ‘NO’. Itu kelemahan saya. Masa Nina buka jawatan kosong kerja dari rumah di Facebook asalnya niat hati nak seorang sahaja.

Tapi bila sorang datang, ‘saya nak’. Tolong la saya. Asalkan lepas duit anak.

Sorang, ‘saya nak, tolong la saya’. Tak kisah bagi berapa.

Alahai.. luluh hati nak cakap TAK.

Accountant pun ramai PM Fb, dan DM

 

Nak RM100 je, zaman sekarang ni RM100 siapa yang nak bagi kan..
Kita nak SPM je, darjah 6 pun okay asal kena nombor dan rajin belajaru
Duit banyak, tapi masa pula tak ada. Salah satu sebab kenapa Nina pilih Shaklee, sebab boleh dapat 2-2

End up Nina agih kan scope kerja, biar boleh bantu lebih ramai, kerja simple je pun, tapi insyaALLAH kekal dengan saya kita pergi lebih jauh😁

Nina dah ambik 3 orang untuk berkerja bersama. Kami banyak berhubung secara online melalui whatsapp dan telegram.

Ramai lagi yang PM dan whatsapp tak dapat nak terima dah ramai sangat, insyaALLAH doakan The Brightstars untuk terus berkembang. Nina akan tukar kepada Sdn Bhd, dan kita akan ada accountant syarikat. Ameen.

Betul zaman sekarang ni memang sangat-sangat perit, nak cari kerja pun susah. Sebab tu la Ma Abah tak setuju masa Nina pilih untuk berhenti kerja kerajaan.

Orang lain kemain susah duk apply. Nina apply setiap kali tu jugak dapat. Rezeki dari ALLAH swt.3 kali apply, sekali saja yang Nina terima dan lapor diri. Tapi tak sampai 2 tahun Nina resign.m😂

Nina memang seorang yang nak kerja ikut masa sendiri, keadaan sendiri.

Boleh kerja, sambil lepak, kedai makan, sambil close deal dan offline coaching, ha tu la yang Nina suka. Bina bisnes, passion Nina di sini.

Offline coaching, eratkan silaturrahim dan close deal sambil lepak macam ni Nina suka

JANA INCOME DENGAN PERNIAGAAN ONLINE

Jangan risau, tak payah sedih sebab Nina dah tutup, tapi Nina buka peluang untuk bisnes dengan Nina, bersama The Brightstars. Yang penting, boleh dapat lebih banyak lagi dari gaji yang Nina bagi untuk kerja part time dengan Nina tau😉

Izinkan kami untuk bantu anda💪🏻

Berpeluang pergi melancong dengan percuma dan payslip Shaklee laku untuk buat loan bank untuk beli hartanah dan kereta!

Lulus loan rumah RM3juta hasil dari bina perniagaan Shaklee

Esok sharing dari seorang bekas pegawai perubatan, yang dah bina perniagaan Shaklee dan telah membeli sebuah rumah bernilai RM3Juta di kota raya Kuala Lumpur.

Berminat boleh whatsapp Nina, dah boleh tanya macam-macam dekat tuan punya badan. Mungkin boleh minta tour rumah dia? Hehe. Renovate saja pun menelan hampir 0.5Juta!

Bukan perniagaan scam, ia terbukti. Dan kita semua mampu mencapainya. Jom bangkit berniaga!

Hanya perlu daftar, dan secara automatik diserap untuk join Team TBS , masuk kelas coaching live di Facebook dan akan masuk dalam group whatsapp. 24/7 support system. From Zero to Hero🔥

By Nina Salleh

Mompreneur,

Pengguna dan pengedar Shaklee,

Founder of The Brightstars

Tags:

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh