Live a Healthy Life with The Brightstars

PROMOSI YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Assalamualaikum dan hi semua, Nina nak share berita baik sangat ni, iaitu promosi Youth Skincare Shaklee yang sedang berlangsung HARI INI. Kalau belum tahu pasal Youth Skincare, hari ni korang akan terkejut dengan apa yang bakal Nina reveal.

Oh, skincare ni bukan timbang kilo ye, ia produk dari Shaklee US dan diimport oleh Shaklee Malaysia, produk penjagaan wajah yang lulus KKM, selamat dan terbukti berkesan. Ia melalui ujian klinikal dan diukur melalui skin age index.

Nina pengguna Youth Skincare sejak bulan Mac 2018

 

Skin Age Index

FORMULA YOUTH COMPLEX DALAM YOUTH SKINCARE

 Formula Youth Complex yang mengambil masa sehingga 8 tahun, menjadikan Youth Skincare sangat hebat dan berkesan untuk melambatkan penuaan. Testimoni dari pengguna Youth Skincare yang berpuas hati sangat banyak. Danhari ini promosi besar-besaran untuk Youth Skincare diadakan, setiap pembeli akan mendapat keahlian percuma buat julung kalinya.

Promosi Youth Starter Set

PROMOSI YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Youth Skincare Shaklee dengan Youth Complex, berupaya melambatkan penuaan dan memberi 100% keberkesanan untuk kulit yang lebih baik bagi setiap yang memakainya. Youth Skincare boleh didapati secara atas talian di sini, TETAPI untuk mendapatkan harga promosi Youth Skincare Shaklee, terus whatsapp Nina, tekan butang hijau di bawah sebelah kanan k!

Promosi istimewa ini akan berakhir 28 Februari 2019 dengan tawaran harga yang sangat murah dan berbaloi. Set ini tahan sehingga 7 bulan. Setiap item hanya perlu digunakan sedikit sahaja setiap kali untuk disapu ke wajah.

Harga biasa untuk 1 set ni mencecah RM850. Tapi sekarang harga promosi hanya RM612 termasuk keahlian percuma bernilai RM65, postage bernilai RM10, rebat tunai kan dimasukkan ke dalam akaun pada 14 Mac 2019 sebanyak RM20 lebih, dan hadiah istimewa limited edition Youth wrislet yang tak dijual.

Nak harga promo boleh whatsapp Nina k.

Order hari ini untuk harga terbaik, bulan depan dah tak dapat!

By Nina Salleh

A mompreneur,

Shaklee user&business builder,

Founder of The Brightstars

Tags:

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh