Live a Healthy Life with The Brightstars

CABARAN KULIT CANTIK 15 HARI

Hi, Assalamualaikum. Sedar tak sedar lagi 14 hari kita akan beraya kan. InsyaALLAH, kalau panjang umur dan diizinkan ALLAH swt.

Baju raya dah setel? Kuih raya? Menu raya? Jalan-jalan raya? Tapi yang ni sebenarnya Nina nak tanya, kulit raya dah setel?

Kulit Nina dah ready untuk raya.

Nina dah ready nak mulakan #TBScollagenchallenge , JOM!

Be ready for Raya

Sempena raya dah nak dekat kan, kami team The Brightstars nak sangat kalian untuk dapat kulit raya macam kami ni ha.

Cuba tengok gambar ni, real people ni tau, bukan pakai photoshop naa. Kedua-duanya dapat effect dari Shaklee Collagen Powder.

Cabaran kulit cantik dalam masa 15 hari

Nak tak dapat effect kulit macam ni? Mereka adalah pengguna Shaklee Collagen Powder (SCP) tegar. Dari kulit yang berjeragat dan berjerawat, SCP telah transform kulit mereka. Anda juga mampu mendapatkan kulit yang sihat cantik.

SCP  boleh beri effect seawal 7 hari! Kalau 15 hari tu memang boleh sangat kan.

Jangan lepaskan peluang untuk menang hadiah dari dUck Cosmetic bernilai RM300 dengan menyertai #TBScollagenchallenge .

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Sebelum ni Nina ada share tips untuk pilih collagen, boleh juga tengok video ni untuk lihat perbezaan 3 jenis collagen termasuk SCP sendiri.

Antara testimoni dan feedback pelanggan yang menggunakan SCP:

Menjadi antara top selling produk
Jerawat pasir dan kedut berkurang
Kulit dah tak kering walaupun dalam pendingin hawa
7 Sachet parut dah pudar

15 HARI UNTUK KULIT YANG LEBIH SIHAT DAN CANTIK

Bermula 20/5, kami berbesar hati untuk mengajak anda untuk bersama-sama kami dalam #TBScollagenchallenge untuk dapat kulit yang lebih sihat dan cantik dalam masa 15 hari.

#TBScollagenchallenge ini akan berakhir pada 15/6 dan terbuka kepada kalian yang ingin dapatkan kulit idaman dengan SCP yang mengandungi 4000mg kepekatan collagen dari sumber laut.

Perasaan orang berumur kulit lebih berkedut? Kerana kekurangan collagen apabila umur meningkat

Kami ada di seluruh Malaysia dan postage ke seluruh negara. Hubungi ahli yang berdaftar bersama The Brightstars untuk melayakkan anda menang alat solek dari dUck Cosmetic.

T&C untuk menyertai #TBScollagenchallenge

Pastikan #TBSwarriors , baru beli.

Whatsapp Nina untuk lokasi #TBSwarriors berdekatan anda! Same day delivery available.

Cepat sebelum terlambat. Dapatkan 1 kotak SCP dan awak terus berpeluang untuk menang hadiah alat solet dari dUck Cosmetic bernilai RM300.

Kulit yang cantik dapat.

Alat mekap raya pun dapat.

Let’s be ready for Raya!

Salam #TBScollagenchallenge,

Nina Salleh

Founder of The Brightstars

Tags:

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh