Live a Healthy Life with The Brightstars

TIPS PILIH COLLAGEN YANG BERKESAN

Hai, lama tak update sebab busy, tambahan pula dengan closing team The Brightstars untuk cycle 2018/2019, so bulan April ni bermula lah cycle business yang baru, 2019/2020, kiranya cycle business Shaklee ni bermula setiap bulan April.

Masuk cycle baru terus ada training untuk business leaders

Setiap cycle ni akan menjadi penentu bisnes kita contohnya conference points untuk menentukan trip mana yang kita akan dapat, apa anugerah yang kita nak grab, bagaimana performance kita untuk satu tahun tersebut dan apa lagi yang kita boleh improve, semua kita akan revise dan ada banyak lagi!

Yang bestnya, untuk cycle ni buat pertama kalinya Shaklee akan sponsor insentif trip ke Korea dan Swiss/Umrah. Ya Allah hai.. Nina dah terbayang dah duduk atas train pusing Swiss menikmati keindahan alam ciptaan ALLAH swt…

Setiap cycle Shaklee offer trip percutian mewah

Nak pergi Korea free? Cepat whatsapp Nina untuk join bisnes bersamaTBS warriors tau, meh Nina tolong dan Nina sendiri akan guide😁

 

TIPS PILIH SERBUK COLLAGEN YANG BERKESAN

Gitu lah intro saja, kalau ikut panjang lagi tu. Sebab collagen Shaklee dah boleh dibeli, setelah sekian lama tak munculkan diri sebab Shaklee buat upgrade packaging, dan sekarang, tadaaaaaa! New packaging of Shaklee Collagen Powder.

Yeay, Shaklee Collagen Powder is back!

BEST KAN? Senang di bawa ke mana-mana, ada individual pack gittew..

Tips pilih collagen yang berkesan

Banyak sangat serbuk collagen di pasaran, cakap je nak beli, macam-macam keluar kan? Tapi korang tahu ke macam mana nak pilih yang selamat dan berkesan?

Ok so Nina nak share 5 tips untuk pilih serbuk collagen supaya kita semua dapat buat pilihan yang tepat!

1. Collagen asli dari sumber laut

Collagen ialah sejenis protein yang terdapat pada haiwan dan tidak pada tumbuhan. Collagen yang terbaik ialah daripada haiwan yang hidup bebas. Shaklee collagen powder mengandungi 4000mg collagen dari sisik ikan merah yang asli. Ikan merah adalah ikan yang hidup pada kedalaman 5000meter di dalam laut , di mana pada kedalaman itu, tahap pencemaran adalah rendah. Yang pastinya Shaklee Collagen Powder semestinya selamat dan berkesan.

2. Tanpa bahan pewarna dan perasa tambahan

Kalau nak tahu, banyak dah serbuk collagen yang Nina pernah cuba. Tapi apa yang lebih? Rasa anggur, rasa strawberry, boleh cakap nak perisa apa, semua ada. Hehe.

Tapi untuk Shaklee Collagen powder memang bau ikan teruk!! Kalau tak tahan bau ikan, boleh bancuh dengan Vivix lagi. Shaklee collagen powder adalah asli tanpa perasa dan pewarna tambahan, sebab tu kalau minum memang akan ada bau ikan, jangan risau itu yang bagi kesan power tu.

Collagen Shaklee paling halus dan senang diserap, sebab tu air dalam bekas tadahan lebih banyak keluar dan laju untuk collagen Shaklee.

3. Berat jisim yang rendah

Penyerapan collagen dalam badan ialah bergantung pada berat jisim collagen. Jadi, kena hati-hati untuk memilih collagen. Pilih yang berat jisim lebih rendah, berat jisim Shaklee Collagen Powder ialah 1000 dalton, sangat rendah dan sangat senang diserap oleh badan. Sebab tu lah dalam masa seminggu dah boleh nampak perubahan😍

Berat molekul yang lebih ringan memastikan penyerapan collagen yang lebih baik.

 

Testimoni collagen powder Shaklee, tona kulit lebih sekata dan kulit lebih kecil pori

4. Di pack dalam individual pack untuk satu hidangan

Kalau boleh, pilih yang dah siap pack dalam individual item macam Shaklee Collagen Powder. Senang kan? Ambik 1 sachet bawak dalam handbag, senang untuk dibawa ke mana-mana.

Nina pun pengguna tegar collagen Shaklee tau

5. Mempunyai antioksidan tambahan

Paling penting, collagen yang kita pilih mengandungi antioksidan seperti Vitamin C yang di tambah dalam serbuk collagen. Ini akan memberi kesan yang cepat, dan melambatkan penuaan pada wajah kita, sebab kulit kita dah dilindungi oleh antioksidan.

Beza epal di dalam air yang mengandungi antioksidan berbanding epal di dalam air biasa, anda teka yang mana satu ?

Shaklee collagen powder telah dilengkapi dengan bukan sekadar Vitamin B dan Vitamin C untuk meningkatkan keberkesanan collagen dan menyokong kecantikan kulit dari dalam ke luar, malah ada lagi 4 bahan utama yang menjadikan Shaklee Collagen Powder sangat berkesan.

Antara Testimoni customer yang telah menggunakan Shaklee Collagen Powder:

Order Collagen Powder Shaklee di sini

Tonton Video keberkesanan Shaklee Collagen Powder di Sini

Untuk sebarang pertanyaan tentang produk dan peluang bisnes bersama TBS, boleh terus whatsapp Nina😁

Tags:

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh