A Hot Mompreneur

YOUTH HYDRATING AND PURIFYING MASK

Assalamualaikum, salam satu Jun, beberapa hari lagi nak raya kan. Kulit raya dah ready ke? Hehe. Haip, siapa kata tak sempat? Dalam masa 3 hari pun boleh dapat perubahan kulit kalau guna Youth Skincare, cuba tengok testimoni ni. Ini pun nanti Nina akan update lagi. Sekarang ni tak menang tangan. Boleh kata setiap hari kami terima feedback yang sangat-sangat positif dari customer Youth Skincare.

Nina pun guna Youth Skincare, kulit tak make up pun boleh dapat macam filter hehe. Alhamdulillah, konsisten dah lebih 2 tahun.

Disebabkan permintaan terlalu tinggi untuk Youth, kini kami membawakan khas untuk anda , produk terbaru dari rangkaian Youth Skincare iaitu¬† ‘Youth Hydrating&Purifying Mask’, segalanya hanya yang terbaik untuk kulit lebih cantik dan nampak lebih muda.

Istimewa bulan Jun!

KELEBIHAN YOUTH MASK

Terdapat dalam dua jenis pada satu harga. Hydrating gel mask dan purfying clay mask yang sesuai untuk kulit kering dan kulit berminyak mahupun jenis kombinasi

Sesuai untuk kulit kering, berminyak dan kombinasi

Masih mengekalkan prinsip Youth yang terbukti selamat dan berkesan. Ia adalah 100% dari bahan semulajadi dan ia adalah diuji secara klinikal.

Senang ditanggalkan, hanya perlu basuh dan mask akan tanggal sendiri.

Tidak menyakitkan atau ‘irritating’ tertutama pada bahagian yang ada bulu roma.

Video Cara Pakai Youth Mask di sini.

Youth Hydrating Gel Mask

Kiri Purifying dan kanan Hydrating

Untuk kulit kering

Nikmati kulit yang lembut dengan formulasi yang kaya dengan kelembapan daripada gel emas. Menyegarkan dan memberi kulit sihat secara mendalam supaya ia kelihatan terhidrat, berseri.

Bahan-bahan Utama:
Asid hialuronik, jus daun aloe, dan gabungan pelbagai herba seperti Centella Asiatica dan ekstrak Chamomile.

Youth purifying Clay Mask

Untuk kulit berminyak atau mudah berjerawat.

Menyahtoksin dan membersihkan kulit secara semulajadi. Dirumus oleh bahan semulajadi. Formulasi ini menyerap dan menyingkirkan pencemaran, kekotoran, dan lebihan sebum untuk membantu meminimumkan liang pori yang kelihatan. Ia memberikan kulit yang lebih lembut tanpa merekah dan kering.

Bahan-bahan Utama:
Campuran tiga jenis tanah liat yang kaya dengan mineral

Serbuk arang yang halus

Abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik.

Pembelian Youth Mask

Pembelian Youth Mask boleh dibuat secara online di sini. Pembayaran boleh dilakukan menggunakan kad debit atau kad kredit. Masukkan details untuk penghantaran dan buat pilihan mask yang ingin dibeli. Harga tertera adalah untuk 2 mask. Pilihan sama ada untuk beli 2 hydrating mask, atau 2 purifying clay mask atau kombinasi hydrating dan purifyig mask.

Setiap pembelian akan dapat packaging istimewa

Percuma berus untuk sapu mask dan bag yang sangat ekslusif untuk pembeli bulan ini selagi stok masih ada.

Saiz Radiance CE dan Youth Mask

 

Perbandingan antara Youth Mask dan Laneige Mask

Nina Salleh

Mompreneur, Shaklee business builder

Founder of The Brightstars

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh