Live a Healthy Life with The Brightstars

YOUTH SKINCARE SHAKLEE TAK LULUS KKM?

Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera semua! Baru siap masak nasi goreng kegemaran suami tadi, tajuk nasi goreng ni Nasi Goreng Sihir Suami Nina. Siap masak cek whatsapp group, tetiba kecoh kat group business ada prospek tanya betul ke Youth Skincare Shaklee tak lulus KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)?

Jadi terimalah serving tu A class sangat dalam kuali terus. Maafkan sajala. Nak cepat kan. Dengan banyak barang nak packing untuk customers, belum lagi whatsapp anak cucu The Brightstars. Oh, resepi ni Nina share nanti.

YOUTH SKINCARE SHAKLEE TAK LULUS KKM?

‘Nina, Youth lulus KKM ke?’

Bukak whatsapp dapat soalan di atas. Dalam kepala Nina, eh, Youth Skincare Shaklee mestilah lulus KKM. Nina sangat yakin! Tapi mana bukti?Bagi yang belum pernah dengar tentang Youth Skincare Shaklee, Youth skincare ialah rangkaian produk penjagaan wajah yang 100% vegan, bebas bahan kimia dan diuji secara klinikal lagi tau. Betul ke Youth Skincare Shaklee tak lulus KKM?

Rangkaian produk penjagaa kulit Youth Skincare Shaklee

Youth Skincare diuji oleh pakar kulit. Mustahil lah kalau Youth Skincare Shaklee tak lulus KKM. Tapi cakap tanpa bukti memang sia-sia.

Jadi Nina research sikit. Kalau Youth Skincare lulus KKM, mesti ada ‘NOT’ KKM. Mana nak cari NOT tu bagi membuktikan produk penjagaan kulit Youth Skincare Shaklee adalah lulus KKM.

CARA SEMAK STATUS ALAT KOSMETIK

Ok rupanya senang je. Zaman sekarang semua di hujung jari. Jadi jangan buat pilihan salah. Sebelum guna, dan tersilap pilih produk dengan bahan kimia berbahaya, yang mungkin tak nampak hari ini, tapi kesannya untuk jangka masa panjang, sila semak alat kosmetik yang anda guna.

Ini bukan untuk Youth Skincare Shaklee saja tau, semua produk boleh cek melalui cara ini. Sebelum pakai, semak dulu. Untuk yang di Malaysia.

1. Klik link https://www.npra.gov.my

2. Masuk paparan utama web,

3. Pilih menu Product Status

4. Pilih Cosmetic untuk alat penjagaan wajah, kemudian search by Importer iaitu ‘Shaklee’ . Untuk pengetahun , Youth ialah rangkaian produk penjagaan wajah yang diimport oleh Shaklee (M) dari Shaklee USA.

5. Paparan keputusan untuk carian.

Tips, boleh cuba tukar search by’ jika produk yang anda cari tiada keputusan.

Jadi dengan ini memang sah-sah Youth Skincare Shaklee, bukan saja terbukti berkesan, malah lulus KKM. Jadi gunakan tanpa was-was.

Untuk semakan sebarang produk kosmetik dan juga pharmaceutical atau vitamin, boleh cek di link di atas.

Percuma travel bag kalis air dengan pembelian Youth Skincare

Pembelian set starter atau fullset Youth Skincare bulan October akan dapat free travel bag ni, kalis air tau. Pouch bag.

Sangat mudah dibawa travel dengan bag ni, semua ada compartment, tak berterabur

Pembelian Youth Skincare Fullset akan layakkan untuk keahlian percuma, sekaligus dapat beli Youth Skincare Shaklee pada harga ahli. Klik sini untuk beli sendiri rangkaian produk penjagaan wajah, Youth Skincare Shaklee.

Untuk melihat testimoni pengguna yang sudah berpuas hati menggunakan Youth Skincare Shaklee, boleh klik di sini.

Cash rebate yang akan masuk akaun pada 14 November nanti. Boleh whatsapp Nina untuk pertanyaan k!

By Nina Salleh

A Hot Mompreneur

Pengguna dan pengedar Shaklee

Founder of The Brightstars

Tags:

4 thoughts

Leave a Reply

Whatsapp Nina Salleh